Services

Onderhoud & reparatie

Regelmatig en vakkundig onderhoud zorgt er voor dat u niet voor onaangename verrassingen en onnodig hoge kosten komt te staan. 
Vakkundig onderhoud is meer dan het wisselen van olie, koelvloeistoffen en filters. Het tijdig signaleren van slijtage is daar een voorbeeld van. 
Daarom is het raadzaam uw kostbare bezit op de juiste manier te laten onderhouden of te laten repareren.
Voor kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende service bent u bij Guus van Eijk aan het juiste adres. 

Guus van Eijk inspecteert uw auto, bespreekt uw wensen en maakt samen met u een plan van aanpak en zó krijgt u inzicht in de benodigde werkzaamheden en kosten.
Automobielbedrijf Guus van Eijk is volledig ingericht en gespecialiseerd in het werken met Italiaanse automobielen en Exclusive Sportscars.

Lees meer....

Revisie

Motoren
Bij een revisie hoeven er geen klachten over de motor te zijn, maar is bijvoorbeeld wel duidelijk dat het motorblok inmiddels vele kilometers heeft gemaakt en versleten is. Olie verbruik is daar een indicatie van. 
Een defecte, beschadigde of versleten motor is niet meteen het einde, want door motorenrevisie wordt door middel van gespecialiseerde bewerkingen en nieuwe onderdelen de motor weer zo goed als nieuw gemaakt. 
Door inspectie, diagnose en het meten en bekijken van de onderdelen en de draaiende gedeeltes, kan Guus van Eijk beoordelen of de motor deels of compleet gereviseerd dient te worden.

Versnellingsbakken
Een versnellingsbak die niet “lekker en soepel” schakelt, geluid maakt bij het schakelen of geluid maakt tijdens het rijden vraagt om een specialistische diagnose. In sommige gevallen is er geen revisie nodig maar een afstelling, reiniging of smering.
Het is belangrijk dat uw versnellingsbak dan tijdig wordt geinspecteerd.

Lees meer....

Aankoopbemiddeling en -keuring

Met 25 jaar expertise, vakmanschap en passie voor Italiaanse merken en Exclusive Sportscars gaat Guus van Eijk voor u op zoek naar de door u gewenste youngtimer, klassieker, oldtimer of exclusive sportscar, die tegemoet komt aan uw wensen. 
Door het bijhouden van vele vakbladen, het bezoeken van beurzen in binnen- en buitenland en door zijn regelmatige contacten met leden van diverse ‘autoclubs’ is Guus van Eijk op de hoogte van de ontwikkelingen van de diverse exclusieve automerken. 
Guus van Eijk maakt daarbij gebruik van zijn uitgebreide netwerk op het gebied van Exclusive Sportscars in binnen en buitenland en kent zodoende alle voordelen en nadelen van het eventueel importeren van een auto uit het buitenland.

Lees meer...

Taxatie

Een taxatie dient om de waarde van uw exclusive sportscar vast te leggen. Het vormt een verslaglegging van merk, type, uitvoering, bouwjaar en andere bijzonderheden die u als eigenaar en liefhebber relevant acht, maar ook van de conditie, eventueel verbeterd door gedane investeringen.
Een taxatie kan van belang zijn voor diverse doeleinden bijvoorbeeld bij het verzekeren van uw auto. Om uw sportscar naar juiste waarde te verzekeren kan uw verzekeraar een taxatierapport verlangen. 
Bij het verzekeren gaat het om de volgende vragen: “all risk, casco of alleen WA verzekeren, tegen welke voorwaarden, nieuwwaarde, taxatiewaarde of (veel te lage) dagwaarde, zijn accessoires, modificaties of revisies meeverzekerd, is restauratie of deel restauratie meeverzekerd en op welke wijze wordt daarmee rekening gehouden, bij het uitkeren van een eventuele schade, diefstal of erger nog bij een total loss. 

Lees meer....

Restauratie

Restauratie werkzaamheden van exclusieve automobielen, klassiekers en oldtimers vragen vaak veel tijd en expertise.  
Guus van Eijk voert totale, gedeeltelijke restauraties en restauraties in ’etappes’ uit, van kale body’s tot volledig exterieur en interieur, maar ook revisies van motor, versnellingsbak, voor- en achtertrein, remsystemen, elektriciteitsystemen en chroomwerk.

Zoekt u gedegen ambachtelijk vakwerk voor een totaal- of deelrestauratie van uw exclusieve automobiel, klassieker of oldtimer? Dan bent u bij Guus van Eijk aan het juiste adres voor ervaring, expertise en de hoogste kwaliteit.   

Lees meer....