Aankoopbemiddeling en -keuring

Met 25 jaar expertise, vakmanschap en passie voor Italiaanse merken en Exclusive Sportscars gaat Guus van Eijk voor u op zoek naar de door u gewenste youngtimer, klassieker, oldtimer of exclusive sportscar, die tegemoet komt aan uw wensen.
Door het bijhouden van vele vakbladen, het bezoeken van beurzen in binnen- en buitenland en door zijn regelmatige contacten met leden van diverse ‘autoclubs’ is Guus van Eijk op de hoogte van de ontwikkelingen van de diverse exclusieve automerken.
Guus van Eijk maakt daarbij gebruik van zijn uitgebreide netwerk op het gebied van Exclusive Sportscars in binnen en buitenland en kent zodoende alle voordelen en nadelen van het eventueel importeren van een auto uit het buitenland.

Een deskundige aankoopkeuring en waardebepaling worden altijd aan bevolen.

guuskoe

Door jarenlange ervaring kan Guus van Eijk middels een aankoopkeuring beoordelen wat de technische staat van de eventueel door u aan te schaffen auto is.
Tijdens een uitgebreide inspectie bekijkt Guus van Eijk de auto op diverse punten. Zo wordt de conditie en technische staat van carrosserie, onderstel, motor, versnellingsbak, remsysteem en stuurinrichting beoordeeld.
Ook wordt de onderhouds- en schadehistorie gecontroleerd alsmede de originaliteit van carrosserie, motor en versnellingsbak. Een zo compleet mogelijke historie is mede bepalend voor de waarde van de auto en dus van essentieel belang.