Onderhoud & Reparatie

Regelmatig en vakkundig onderhoud zorgt er voor dat u niet voor onaangename verrassingen en onnodig hoge kosten komt te staan.
Vakkundig onderhoud is meer dan het wisselen van olie, koelvloeistoffen en filters. Het tijdig signaleren van slijtage is daar een voorbeeld van.
Daarom is het raadzaam uw kostbare bezit op de juiste manier te laten onderhouden of te laten repareren.

Voor kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende service bent u bij Guus van Eijk aan het juiste adres.
Guus van Eijk inspecteert uw auto, bespreekt uw wensen en maakt samen met u een plan van aanpak en zó krijgt u inzicht in de benodigde werkzaamheden en kosten.

Automobielbedrijf Guus van Eijk is volledig ingericht en gespecialiseerd in het werken met Italiaanse automobielen en Exclusive Sportscars.

Het spreekt vanzelf dat met 25 jaar expertise, vakmanschap en passie met deze merken, onderhoud en reparatie bij Guus van Eijk in zeer vertrouwde handen zijn en uw automobiel in topcondite wordt gebracht en gehouden.

Onze werkplaats is uitgerust met de benodigde technische materialen, de modernste diagnose-apparatuur, documentatie en hoogwaardig gespecialiseerde gereedschappen.

DSC 9282 4   S6301025 2

Voor het gebruikelijke algemene kleine en grote onderhoud is Guus van Eijk het juiste adres. Uiteraard maken wij uitsluitend gebruik van kwaliteitsonderdelen en smeermiddelen.

In principe kunt u met alle merken bij Guus van Eijk terecht, van ‘modern tot oldtimer’.

 

Als   rdw    APK keurmeester verzorgt Guus van Eijk ook de APK voor uw automobiel.