Revisie

Motoren

Bij een revisie hoeven er geen klachten over de motor te zijn, maar is bijvoorbeeld wel duidelijk dat het motorblok inmiddels vele kilometers heeft gemaakt en versleten is. Olie verbruik is daar een indicatie van.
Een defecte, beschadigde of versleten motor is niet meteen het einde, want door motorenrevisie wordt door middel van gespecialiseerde bewerkingen en nieuwe onderdelen de motor weer zo goed als nieuw gemaakt.
Door inspectie, diagnose en het meten en bekijken van de onderdelen en de draaiende gedeeltes, kan Guus van Eijk beoordelen of de motor deels of compleet gereviseerd dient te worden.

Versnellingsbakken

Een versnellingsbak die niet “lekker en soepel” schakelt, geluid maakt bij het schakelen of geluid maakt tijdens het rijden vraagt om een specialistische diagnose. In sommige gevallen is er geen revisie nodig maar een afstelling, reiniging of smering.
Het is belangrijk dat uw versnellingsbak dan tijdig wordt geinspecteerd.

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat u uw kostbare bezit nog zo lang mogelijk wilt gebruiken en dus kiest voor het volledig reviseren van de motor of versnellingsbak. Deze is dan feitelijk weer nieuw en kan weer een heel leven lang mee.

Ook eigenaren van klassieke auto’s kiezen vaak voor motor- of versnellingsbakrevisie.

DSC 9137   DSC 9156
Het reviseren van motoren en versnellingsbakken vraagt om specialistische kennis, ervaring en apparatuur. Guus van Eijk beschikt over 25 jaar ervaring in Italiaanse automobielen en Exclusive Sportscars en u bent voor de revisie van uw motor of handgeschakelde en automatische versnellingsbak bij hem aan het juiste adres.